Scholieren en docenten

Lesprogramma: Respect Education Foundation

Ben je scholier, student of docent en wil je aan de slag met respect? Hieronder vind je kosteloos downloadable lesprogramma’s en meer van de Respect Education Foundation (REF). In de tweede week van november organiseert REF de nationale Week van Respect. Samen maken we ons sterk voor een vrije samenleving, waarin tolerantie, begrip voor elkaar en respectvol met elkaar omgaan de boventoon voeren. Door meer saamhorigheid en verbinding zorgen we ervoor dat je je veilig voelt en kunt zijn wie je bent.

Ga aan de slag met het lesmateriaal voor basis- en voortgezet onderwijs, MBO en PABO op lessonup.io

Respect.nl en REF bundelen de krachten om zoveel mogelijk docenten, scholieren en studenten te inspireren om aan de slag te gaan met respect.

MasterPeace

Scholieren kunnen ook hier gratis de app downloaden, die gemaakt is door MasterPeace en Thieme Meulenhoff. Deze app helpt jou om je talenten te benoemen en complimenten uit te delen aan je klasgenoten.

Deze app is een voorbeeld van de positieve acties die MasterPeace wereldwijd heeft opgezet. MasterPeace is een jonge, positieve, internationale vredesbeweging, actief in ruim 40 landen via haar lokale clubs. MasterPeace gebruikt muziek, kunst, sport, dialoog en evenementen om  mensen te verbinden en nieuwe (gewapende) conflicten te voorkomen.

Meer op MasterPeace.nl


FacebooktwittermailFacebooktwittermail