Nieuws

Hotelkamers

Genieten van een vakantie aan de Scheveningse kust

Wilt u genieten van een vakantie aan de Scheveningse kust, aan de haven en vlakbij de gezellige winkelstraten? Maar is een gewone hotelkamer niet geschikt omdat u of uw partner zorg nodig heeft? In Het Uiterjoon zijn twee hotelkamers beschikbaar wanneer u wilt genieten in een veilige omgeving met de zorg die u nodig heeft. Het hele gebouw is rolstoeltoegankelijk en via de loopbrug kunt u ook het strand bereiken wanneer u in een rolstoel zit.

Eenpersoonskamer | € 75 per nacht | Inclusief ontbijt

Comfortabele eenpersoonskamer gelegen op de vierde etage. Deze kamer is stijlvol ingericht en voorzien van een woon-/ slaapkamer met hooglaagbed, een zithoek, televisie, een kitchenette en aparte badkamer met toilet. Tegen betaling van € 8 kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd.

Tweepersoonskamer | € 110 per nacht | Inclusief ontbijt

Royale tweepersoonskamers, gelegen op de tweede etage met een aparte badkamer. Deze kamer heeft een zitkamer, kitchenette en een aparte slaapkamer met twee losse hooglaagbedden. Tegen betaling van € 15 kunt u samen genieten van een heerlijke warme maaltijd voor twee personen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de hotelkamers kunt u contact opnemen met ons Servicebureau via mail of via 070 306 9170.

Uiterjoon hotelkamer

Deel deze pagina