Nieuws

Inzage in uw online zorgdossier

Met het digitale cliëntportaal Caren Zorgt kunt u als cliënt van Respect of voor de cliënt van wie u de wettelijk vertegenwoordiger bent uw eigen zorgdossier inzien.

Via uw computer of tablet kunnen u en uw naasten gratis gebruik maken van de beveiligde website www.carenzorgt.nl. Via Caren Zorgt kunt u:

  • De dagelijkse zorgrapportages inzien.
  • Uw zorgplan inzien. Zo heeft u altijd de actuele informatie bij de hand en ook uw naasten die u toegang geeft kunnen zien hoe het met u gaat.
  • Gebruik maken van een overzichtelijke agenda om afspraken te noteren.

 

Activeren van uw account

U ontvangt van Respect een brief met daarin een activatiecode. Met deze code kunt u als cliënt van Respect een account aanmaken via de website van Caren Zorgt. Dit kunt u zelf doen of u kunt uw familielid of naaste vragen of hij/zij met deze code een account voor u wil aanmaken. Als u niets doet, wordt Caren Zorgt niet geactiveerd en wordt er geen informatie gedeeld. De activatiecode is een maand geldig en eenmalig te gebruiken.

U kunt ook anderen toegang geven tot uw zorgdossier. Bijvoorbeeld uw mantelzorger en/of familie. In de instructies vindt u hierover meer informatie.

 

Vragen over uw activatiecode

Bent u (vertegenwoordiger van een) cliënt van Respect - wonen, zorg, welzijn in Den Haag en heeft u vragen over uw activatiecode? Dan kunt u op werkdagen contact opnemen met onze collega’s van Respect Servicebureau via (070) 306 91 70. Voor andere vragen over het digitale zorgdossier, kunt u terecht bij Caren Zorgt. 

 

Meer informatie of vragen over Caren Zorgt

Op deze pagina kunt u via onderstaande links nog eens nalezen hoe Caren Zorgt precies werkt. Bekijk het filmpje voor een snelle uitleg of open de handleiding om stap voor stap te lezen wat de mogelijkheden zijn. Heeft u een andere vraag? Kijk dan ook eens of het antwoord al te vinden is onder de veelgestelde vragen. Voor alle overige vragen verwijzen wij u naar de website www.carenzorgt.nl.

 

Als u na het bekijken van deze informatie nog vragen heeft, neem dan contact op met de medewerkers van Caren Zorgt via info@carenzorgt.nl.

Deel deze pagina