Nieuws

Informatie voor verwijzers

Bij Respect zijn uw cliënten in goede handen

Ouderen zijn een kwetsbare groep cliënten. Ze vertrouwen op u als huisarts of specialist om ze de best mogelijke zorg te bieden. Wanneer het tijd wordt om door te verwijzen, kiest u voor een zorgorganisatie die ze diezelfde uitstekende zorg kan bieden. Respect is dé organisatie in Den Haag en Scheveningen waar u met een gerust hart naar kunt verwijzen. Wij zijn professioneel, hebben veilige en fijne woonzorgcentra, uitstekende ketenzorg, diverse behandeldiensten en bovendien een respectvolle, warme en cliëntgerichte zorg- en dienstverlening.

Verwijzer

Behandelingen ook extramuraal

De behandelaren van ons Advies- en Behandelcentrum zijn er niet alleen voor cliënten die bij ons wonen of thuiszorg bij ons afnemen. U kunt patiënten uit de gebieden Statenkwartier, Duindorp, Belgisch Park, Benoordenhout, Renbaankwartier en Scheveningen Dorp naar ons doorverwijzen. Het Expertise Behandelcentrum van Respect bestaat uit ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers en specialisten ouderen geneeskunde. Dit multidisciplinairteam is expert op het gebied van de (kwetsbare) oudere of ouder wordende mens met alle problematiek die dat met zich mee brengt. Daarnaast richt het team zich op cliënten met neurologische aandoeningen. Door onze kennis en ervaring met de doelgroep kan met name voor ouderen de keuze voor Respect vele voordelen bieden. De verschillende disciplines werken optimaal samen, wat veel gemak oplevert voor de cliënt.

Contact met onze zorgbemiddelaars

Heeft u vragen over onze zorgverlening of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een CIZ-indicatie? Dan kunt u altijd terecht bij onze zorgbemiddelaars. Neem gerust contact op met ons servicebureau via: 070-3069170.

Verwijs uw clienten door

Kan uw cliënt niet langer zelfstandig wonen en heeft uw patiënt langdurige zorg nodig in een woonzorgcentrum? Meer informatie over onze verschillende woonzorgcentra vindt u hier.

Heeft uw cliënt zorg aan huis nodig? Meer informatie over ons zorgaanbod vindt u hier.

Bent u voor uw cliënt op zoek naar kortdurend verblijf? Meer informatie over kortdurend verblijf vindt u hier.

Heeft uw cliënt specialistische zorg nodig? Meer informatie over ons Advies- Behandelcentrum vindt u hier.

Wist u dat?

U kunt eenvoudig doorverwijzen naar onze behandeldiensten via Zorgdomein.

Deel deze pagina