Nieuws

Ons woonaanbod

Zelfstandig wonen

Zelfstandig Wonen

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Respect is u daarbij graag van dienst. U kunt bij ons appartementen huren in Den Haag en Scheveningen, met zorg of zonder zorg. Deze appartementen voor senioren bevinden zich allemaal in of nabij onze woonzorglocaties. Daar woont u volledig zelfstandig, maar met zorg en dienstverlening in de buurt. Dat is een prettig idee.

Als huurder kunt u gebruikmaken van de handige faciliteiten van onze locaties, zoals de restaurants, waar u gezellig een praatje kunt maken met buurtgenoten en van een kop koffie of smakelijke maaltijd kunt genieten.

Woonzorgcentrum

Wonen in een woonzorgcentrum

Wordt het steeds moeilijker om het thuis te redden, zelfs met thuiszorg en mantelzorg? Dan kan het zijn dat u in aanmerking komt voor langdurige verzorgingshuiszorg of verpleeghuiszorg. U heeft hiervoor ten minste zorgindicatie VV 4 nodig. Bij Respect woont u in een fijne, gezellige omgeving waar u de persoonlijke aandacht en zorg krijgt die u nodig heeft en daarnaast zoveel mogelijk zelfstandig kunt bepalen. We vinden het belangrijk dat echtparen samen kunnen blijven wonen en streven ernaar dit voor u te realiseren.

Revalidatie

Herstelgerichte zorg

Na een ziekenhuisopname of ongeluk kan het zijn dat u fysiek nog niet voldoende hersteld bent om weer zelfstandig te wonen. Bij Respect kunt u in een fijne omgeving verblijven. U werkt hier actief aan uw herstel, zodat u weer zelfstandig thuis kunt wonen. Het behandelteam ondersteunt u hierbij.

Huren

Huren bij Respect

Respect heeft in Scheveningen enkele woongebouwen voor zelfstandig wonen. U woont hier geheel zelfstandig, maar met het comfort van een seniorenwoning. Klikt u op een van onderstaande blokken voor meer informatie over de huurmogelijkheden bij Respect. 

Aanvragen

Aanvragen, Tarieven en Vergoedingen

Wilt u meer weten over de tarieven van onze woningen en zorg? Welk deel u vergoed krijgt en waar u moet zijn voor indicatiestelling? Lees dan hier verder.

Servicebureau (algemeen)

Heeft u vragen over onze woonvoorzieningen? Neemt u dan contact op met ons Servicebureau. Bereikbaar: maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 070-3069170. U kunt ons ook een e-mail sturen: servicebureau@respectzorg.nl

Locaties

Onze woonlocaties zijn zeer gevarieerd. Van kleinschalig en gespecialiseerd tot ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Meer informatie.