Nieuws

Welzijn en ontmoeten

Bosch en Duin heeft meer te bieden dan goede zorg alleen. Uw kwaliteit van leven is belangrijk voor ons. Daarom zorgen we voor ontspanning en recreatie die bij u past.

Activiteiten

Bij Bosch en Duin worden elke week verschillende activiteiten georganiseerd voor alle bewoners. Er zijn centrale activiteiten waar iedereen voor kan inschrijven, zoals optredens, zangmiddagen en beweegactiviteiten. Daarnaast organiseren we activiteiten op de afdelingen in kleine groepjes en individueel. Denk hierbij aan gespreksgroepen, een handmassage of samen gedichten lezen. We stemmen de activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke voorkeur.

Jaarlijks organiseren we ook een vakantie voor bewoners. Zo gingen we bijvoorbeeld naar zorghotel Lunteren in een bosrijke omgeving, waar we bijvoorbeeld uitjes organiseerden met een huifkar. 

Zowel onze bewoners met dementie als bewoners met chronische somatische aandoeningen kunnen mee op deze vakantie met continue professionele begeleiding. Ook mantelzorgers en partners kunnen mee.

Grand café | Eten en drinken

De maaltijden zijn gezellige momenten op de dag. Uw ontbijt, lunch of diner kunt u eten in de gezamenlijke woonkamer. Wanneer u liever op uw eigen kamer eet is dit natuurlijk ook mogelijk.

Twee keer per week is er een uitgebreid ontbijt voor alle bewoners in de centrale activiteitenruimte naast het restaurant.

U bent van harte welkom in ons grand café Bosch-Uitje. Met mooi weer kunt u gebruik maken van het gezellige terras. Het grand café is dagelijks geopend tussen 10.00 uur en 17.30 uur, ook in het weekend. Ook uw bezoek kan hier met u een maaltijd eten. Reserveren is wel gewenst.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op via (070) 306 10 20.

Voorzieningen

Bij Bosch en Duin kunt u gebruik maken van handige voorzieningen zoals een kapsalon, tandarts, mondhygiënist en pedicure.

Ontmoet elkaar
Bosch en Duin restaurant
eten en drinken
Ervarea

Deel deze pagina