Nieuws

Onze locaties

Bosch en Duin

Bosch en Duin ligt tussen Scheveningen en Den Haag, tegenover het bos. Het woonzorgcentrum heeft een warme huiselijke sfeer, een prachtige binnentuin, dakterrassen, een restaurant, een recreatiezaal en een stiltecentrum. De gezellige Frederik Hendriklaan en Keizerstraat zijn dicht in de buurt.

Adres: Scheveningseweg 76, 2517 KZ Den Haag

Meer informatie

Prins Willemhof

Prins Willemhof kenmerkt zich door een actieve bewonerscommissie, die veel regelt en organiseert voor haar bewoners.

Adres: Hoge Prins Willemstraat 12-120, 2584 HZ Den Haag

Meer informatie

Quintus

Quintus is een woonzorgcentrum met 84  appartementen gelegen in een parkachtige omgeving op loopafstand van een gezellig winkelcentrum. We hebben zowel afdelingen voor mensen met dementie als voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen.

Adres: Nectarinestraat 11, 2552 LZ Den Haag

Meer informatie

Het Uiterjoon

In Het Uiterjoon woont u vlak achter de Scheveningse boulevard tussen de vuurtoren en de eerste binnenhaven. U heeft zicht op zee en de gezelligheid van haven en stad. Uiterjoon is een warm en gezellig woonzorgcentrum waar u zich snel welkom voelt.

Adres: Vissershavenstraat 277, 2583 DG Den Haag

Let op: in verband met de renovatie van Het Uiterjoon verblijven de bewoners tijdelijk in Het Novotel (Johan de Wittlaan 42-44, 2517 JR Den Haag). Daar huurt Respect twee etages. De bewoners met een PG-indicatie verblijven  tijdens de renovatie in De Eshoeve (Doorniksestraat 150, 2587 AZ, Den Haag). Daar huurt Respect een etage.

Meer informatie

Zeewinde

Aan de rand van het Belgisch Park, tussen het Westbroekpark en de Nieuwe Scheveningse Bosjes en dicht bij de kust ligt onze nieuwste locatie, ZeeWinde.

Adres: Nieuwe Parklaan 83, 2587 BN Den Haag

Meer informatie

Deel deze pagina