Corona
Prins Willemhof

Prins Willemhof: Zelfstandig wonen in hartje Scheveningen

Prins Willemhof

Specialisatie
Zelfstandig wonen
Woonmogelijkheden
Seniorenwoningen

Hoge Prins Willemstraat 12-120
2584 HZ Den Haag
Nederland

Prins Willemhof kenmerkt zich door een actieve bewonerscommissie, die veel regelt en organiseert voor haar bewoners.

Wonen bij Prins Willemhof

In het complex Prins Willemhof woont u in een eigen appartement aan de Hoge Prins Willemstraat in Scheveningen. De 75 appartementen zijn bestemd voor senioren van 55 jaar of ouder, zonder en met lage zorgindicatie. Er zijn één-, twee- en driekamerappartementen op de diverse woonlagen. U kunt om de hoek genieten van de gezellige winkelstraat de Keizerstraat. U kunt gebruik maken van de dienstverlening van Respect, zoals een huismeester, schoonmaak van de algemene ruimten, zorgcoördinatie, hulp na alarmering en indien nodig kunt u het thuiszorgteam inschakelen dat in het complex is gehuisvest. Prins Willemhof kenmerkt zich door een actieve bewonerscommissie, die veel regelt en organiseert voor haar bewoners. Een jaarlijks uitje, uitnodigen van zangkoren, kerst- en/of paasdiner, gymochtenden en koffiemiddagen zijn maar een kleine greep uit de vele activiteiten die voor de bewoners geregeld worden. Er is geen verplichting, maar meedoen wordt zéér gewaardeerd!

De huurtarieven van Het Prins Willemhof vallen onder de wetgeving voor sociale huurwoningen tot
€ 633,25 netto huur per maand. Dit betekent dat er inkomensgrenzen van toepassing zijn. Vraag onze woonconsulent naar de actuele regelgeving.

Welzijn en ontmoeten

Woont u graag zelfstandig, maar vindt u het wel leuk om af en toe mee te doen aan georganiseerde activiteiten, zowel in huis als buiten de deur of om andere ouderen te ontmoeten uit de buurt? Dan bent u van harte welkom! U kunt na de renovatie ook weer terecht in Het Uiterjoon voor activiteiten en faciliteiten als fysiotherapie, kapper en pedicure.

Contact

Wilt u meer informatie over Prins Willemhof, neemt u dan contact met ons op via 070 - 3069101 of via woonconsulent@respectzorg.nl

Klachten - Informatie voor huurders in PWH

Wij hopen dat u met veel plezier in Prins Willemhof woont en dat alles naar tevredenheid verloopt. Toch dat het voorkomen dat u als huurder een geschil heeft met ons als verhuurder en dat wij samen niet tot een oplossing komen.

Klik hier voor meer informatie over de stappen die u kunt nemen als wij er samen niet uit komen.

Gaat uw klacht over de zorgverlening, dan hebben wij een aparte klachtenprocedure die u hier kunt vinden.

Deel deze pagina