Nieuws

Disclaimer

De inhoud op de pagina's van deze website zijn met veel zorg samengesteld. De redactie doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat alle informatie op de site zo actueel en volledig mogelijk is. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde delen van de informatie verouderd of niet (meer) volledig zijn. Aan de teksten op de website kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Bovendien kan Respect niet aansprakelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie van de teksten of wegens vermeende onjuistheden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle informatie op deze website is auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van Respect. Dit geldt zowel voor teksten als logo's, foto's, animaties en illustraties. Wanneer u de informatie op deze site wilt gebruiken voor eigen doeleinden, dient u hiervoor vooraf schriftelijk toestemming te vragen. U kunt uw verzoek met vermelding van het doel mailen aan info@respectzorg.nl

Links naar websites

Links van en naar websites van derden vallen buiten de controle van Respect. Daarom kan Respect nooit voor de inhoud van de websites van derden verantwoordelijk worden gehouden.

Wijzigingen van deze disclaimer

Respect evalueert deze disclaimer van tijd tot tijd en houdt zich het recht voor deze aan te passen.

Deel deze pagina