Nieuws

Informatie voor cliënten

Met de juiste ondersteuning en zorg zelfstandig wonen

U bent al wat ouder en woont nog zelfstandig in de regio Den Haag en Scheveningen. Toch merkt u misschien dat u al wat ondersteuning of zorg kunt gebruiken. Dan is het goed om na te denken over uw toekomst. Het liefst blijft u natuurlijk thuis wonen. U heeft groot gelijk. Gelukkig biedt Respect u allerlei ondersteunende diensten om het thuis wonen makkelijker te maken. We zijn er voor alle ouderen in Den Haag en Scheveningen. Ook hebben we zelfstandige woningen te huur nabij onze woonzorgcentra. Zo kunt u zelfstandig blijven wonen en daarnaast gebruik maken van de handige faciliteiten van onze locaties

Client

U zoekt zorg

Natuurlijk staan we ook voor u klaar als u meer zorg nodig heeft. Zo bieden we thuiszorg of maatschappelijk ondersteuning aan huis in Den Haag en Scheveningen. Voor behandeling van uw klachten, kunt u bij ons Advies- en Behandelcentrum terecht. Ook kunt u bij ons terecht voor dagbehandeling, kortdurend verblijf of revalidatie. Heeft u langdurige zorg nodig en heeft u een Wlz-indicatie? Dan komt u in aanmerking voor een woning in een van onze woonzorgcentra.

Bij Respect staat uw gezondheid en welzijn centraal

Bij Respect in Den Haag en Scheveningen werken we met professionele zorgverleners die hart hebben voor hun vak en voor u. Uw gezondheid en welzijn staat bij ons centraal. We verlenen u de best mogelijke zorg zodat u zo lang mogelijk kunt blijven genieten van het leven.

Wilt u meer informatie? U kunt altijd contact opnemen met ons servicebureau via: 070-3069170.

Inzage in uw eigen zorgdossier

Met het digitale cliëntportaal Caren Zorgt (www.carenzorgt.nl) kunt u als cliënt of voor de cliënt van wie u de wettelijk vertegenwoordiger bent uw eigen zorgdossier inzien.

Tarieven, aanvragen en vergoedingen

Wilt u meer weten over de tarieven van onze woningen en zorg? Welk deel u vergoed krijgt en waar u moet zijn voor indicatiestelling?
Lees dan hier verder.

Alles over ons woonaanbod

Onze woonlocaties zijn zeer gevarieerd. Van kleinschalig en gespecialiseerd tot ruim opgezet en van alle gemakken voorzien.

Alles over ons zorgaanbod

Het welzijn en de gezondheid van onze cliënten is onze eerste zorg!

Deel deze pagina