Nieuws

Over Respect

Respect is specialist op het gebied van ouderenzorg in Den Haag, met een sterke focus op Scheveningen. Wij bieden een veelzijdig aanbod van wonen, zorg en welzijn.

Mensen kunnen bij ons terecht voor (kortdurend) verblijf, herstelzorg, thuiszorg, casemanagement bij dementie, advies- en behandeldiensten, dagbesteding, dagbehandeling, evenementen en geestelijke verzorging.

Respect hebben, betekent dat we de cliënten ondersteunen zodat zij zo lang mogelijk hun eigen beslissingen kunnen nemen en in hun eigen behoeften kunnen voorzien. Het betekent ook dat we met aandacht en waardering verzorgen, en een veilige en prettige woonomgeving creëren. 

Deze waarden staan centraal in onze verzorging en hulpverlening, maar natuurlijk ook in de bedrijfsvoering en in onze communicatie. Wij zetten ons elke dag in om van Respect een betere zorgverlener te maken voor onze cliënten, en een betere werkgever voor onze collega’s.

We zijn eerlijk en vertellen wat we wel kunnen betekenen, maar ook wat we niet kunnen waarmaken. Met ruimte om steeds te blijven leren en onszelf te ontwikkelen!

Respect verantwoordt zich jaarlijks met het Jaardocument Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.  

In geval van verschillen of inconsistenties tussen de op deze site opgenomen teksten en cijfermatige opstellingen en die in de originele jaarrekening zoals gedeponeerd bij het Handelsregister respectievelijk het CIBG, prevaleert de laatste

Deel deze pagina