Nieuws

Leren en Stage lopen bij Respect

Jouw opleiding en ontwikkeling vinden we belangrijk bij Respect. Of je nu een leerling bent of al gediplomeerd. Door je te blijven ontwikkelen, kun je onze cliënten de beste zorg bieden en sta je nog zelfverzekerder in je schoenen. Wanneer je bij ons stage loopt of komt werken besteden we veel aandacht aan opleidingen en trainingen. Ook als je bij ons in dienst bent, kun je een opleiding volgen.

Opleidingen van leerlingen

Wij bieden veel opleidingen aan in samenwerking met verschillende ROC's. Wij geven de mogelijkheid aan onze medewerkers om zich te ontwikkelen, maar nodigen ook anderen graag uit om bij ons te komen leren. Een kleine greep uit de opleidingen die wij aanbieden:

  • Verpleegkundige niveau 4
  • Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG, niveau 3)
  • Helpende (Plus)
  • GVP

Naast het bieden van opleidingsmogelijkheden willen wij ook goede begeleiding bieden. Werk je niet bij Respect, maar wil je weten welke opleidingsmogelijkheden er nu open staan? Klik dan hier om de mogelijkheden te bekijken

Heb je nog andere vragen? Voor informatie kun je terecht bij de afdeling Opleidingen via telefoonnummer 070-3061020. Wij helpen jou graag.

Opleidingen en cursussen

Een goede (zorg)professional blijft zich continu binnen het vakgebied ontwikkelen. Binnen Respect bieden we onze medewerkers ruime ontwikkelingsmogelijkheden hiervoor. Zo krijgt iedereen een persoonlijk ontwikkelplan op basis waarvan opleidingen en cursussen gevolgd kunnen worden.

Stages

Respect biedt ook tal van mogelijkheden voor het lopen van korte of langere stages. Dit kan binnen de zorgafdelingen en binnen de ondersteunende afdelingen. Voor informatie kun je terecht bij het stagebureau via stagebureau@respectzorg.nl of telefoon 070-3061020

Maatschappelijke stages

Scholieren uit het voortgezet onderwijs kunnen bij Respect hun maatschappelijke stage lopen. Om dit bij ons te kunnen doen, moet je minimaal 15 jaar zijn. De maatschappelijke stage duurt langer dan 4 dagen en loop je in aaneengesloten dagen (maandag tot vrijdag tussen 8.00-16.00 uur, niet in het weekend, niet na 16.00 uur, geen losse dagen/uren).

Voldoet de stage aan de voorwaarden, mail ons dan via stagebureau@respectzorg.nl. Geef in het stageverzoek ten minste aan: naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en plaats van de scholier, naam en adres van de school, naam van contactdocent, de week waarin de stage gelopen moet worden en het totaal aantal stage-uren. Naar aanleiding van het verzoek informeren wij je verder per e-mail of per telefoon over de mogelijkheden.

Werken bij Respect

Deel deze pagina