Nieuws

Flexibel werken bij het Flexbureau

Ben jij (bijna) gediplomeerd in de zorg en werk je graag flexibel? Als je via ons Flexbureau aan de slag gaat bij Respect plan je zelf de diensten in. Je bepaalt dus zelf je werktijden en de locatie van Respect waar je wilt werken! Ideaal als je bijvoorbeeld binnen de schooltijden van je kinderen wilt werken. Je doet ervaring op in verschillende doelgroepen binnen de ouderenzorg.

Als Flexmedewerker heb je dus zelf de regie in handen. Via een app plan je snel en eenvoudig zelf je diensten in. Je geeft aan waar en wanneer je wilt werken. Bevalt het je bij een bepaald team of locatie heel goed? Via het Flexbureau heb je ook de mogelijkheid om door te stromen naar een vaste afdeling. 

Studenten MBO/HBO

Volg jij een opleiding tot VIG of verpleegkundige en wil je naast je studie ervaring opdoen in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als 2e, 3e of 4e jaars kun je bij ons aan de slag via het Flexbureau. Bij ons Flexbureau kun je zelf je diensten inplannen via de app en daarmee ervaring opdoen met diverse doelgroepen en op verschillende locaties. Inschaling en functie wordt bepaald aan hand van je leerjaar, ervaring en afgetekende voorbehouden handelingen.  

Aan de slag via het Flexbureau

Ben jij VIG'er en wil je bij ons aan de slag? Klik dan hier voor de vacature van VIG voor het Flexbureau. Ben je Helpende of Helpende Plus? Klik dan hier voor de vacature van Helpende of Helpende Plus. De andere vacatures van het Flexbureau vind je bij het vacatureoverzicht.

Heb je onze vacatures bekeken, maar zit er geen passende functie voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie naar de afdeling Recruitment via recruitment@respectzorg.nl  of bel naar: 070 306 1020. Heb je nog vragen over werken bij het Flexbureau? Neem dan even contact met ons op.

Flexbureau Respect

Deel deze pagina