Nieuws
Het Uiterjoon

Het Uiterjoon: Bij de haven, aan de zee

Het Uiterjoon

Specialisatie
Verzorgingshuiszorg Zelfstandig wonen
Doelgroep
Gescheiden wonen met zorg Ouderen met lichte dementie Zelfstandig wonende ouderen
Woonmogelijkheden
Afdeling voor mensen met dementie Zelfstandige huurwoningen

Vissershavenstraat 277
2583 DG Den Haag
Nederland

In Het Uiterjoon woont u vlak achter de Scheveningse boulevard tussen de vuurtoren en de eerste binnenhaven. U heeft zicht op zee en de gezelligheid van haven en stad. Het Uiterjoon is een warm en gezellig woonzorgcentrum waar u zich snel welkom voelt.

Het Uiterjoon is in 2023 gerenoveerd. Het Uiterjoon heeft daardoor meer comfort gekregen en is energiezuiniger. Het heeft een gezellige en nóg vriendelijker uitstraling: de meeste voorzieningen zijn aanwezig op de begane grond en zijn ook voor de omgeving toegankelijk. Het gerenoveerde Uiterjoon is een woonzorgcomplex bestaande uit een verpleeghuis en huurappartementen voor senioren.

Tarieven Het Uiterjoon

Wonen bij Het Uiterjoon

We bieden verschillende woonvoorzieningen waar onze goed opgeleide verzorgenden en verpleegkundigen u de zorg en begeleiding bieden die bij u past. Van woningen voor mensen met dementie (alleen open afdeling) tot woningen voor ouderen met chronische lichamelijke aandoeningen. Voor Respect is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners.

Deel deze pagina