Nieuws

Huren in Zeewinde

Zeewinde is gelegen aan de Nieuwe Parklaan, aan de rand van het Belgisch Park. De 66 appartementen van Zeewinde zijn verdeeld over zeven woonlagen en variëren van circa 55 m2 tot 87 m2 gebruiksoppervlak. Er zijn twee woningen met twee slaapkamers, alle overige woningen hebben één slaapkamer.

Inrichting

De appartementen zijn ruim van opzet en voorzien van een volledig uitgeruste keuken en een inpandige berging voor de wasmachine/droger. Vanuit de slaapkamer heeft u direct toegang tot de ruime badkamer.

De woningen hebben extra brede deuren en zijn toegankelijk voor rolstoelen. Ieder appartement heeft bovendien een separate (fietsen-)berging met elektra-aansluiting in de kelder of op de parterre.

De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en aan de zonzijde voorzien van screens.

Buitenruimte

Alle appartementen hebben een eigen inpandig balkon met uitzicht op het Belgisch Park of op het Westbroekpark.

Huurt u een appartement op de bovenste etage dan heeft u een groot terras en kunt u zelfs genieten van het uitzicht op het strand van Scheveningen.

Klik hier voor een plattegrond van een tweekamerappartement.

Parkeren

Onder Zeewinde ligt een eigen afgesloten parkeergarage waar u een parkeerplaats kunt huren.

Voorzieningen

De Brasserie, net naast de entree, is een ontmoetingsplek waar de huurders dagelijks terecht kunnen voor koffie, lunch of een drankje. Eenmaal per week is er een dagmenu en maandelijks een lopend buffet.

In de ruimte naast de Brasserie worden door de huurders en Respect activiteiten georganiseerd zoals stoelyoga, bridge, sjoelen, schilderen en Haags Ontmoeten.

Daarnaast is er meerdere dagen per week een huismeester aanwezig, deze zorgt voor de algemene ruimtes en haalt het huisvuil op. U kunt een onderhoudsabonnement afsluiten voor het uitvoeren van kleine reparaties in uw woning.

Natuurlijk kunt u ook terecht bij het Advies- en Behandelcentrum voor bijvoorbeeld fysiotherapie, ergotherapie of dieetadvies.

Heeft u (tijdelijk) ondersteuning of zorg nodig?

Ook voor persoonlijke zorg of personenalarmering kunt u bij ons terecht: de Thuiszorg van Respect heeft een eigen kantoor in het gebouw. Afhankelijk van uw zorgindicaties kunnen de thuiszorgmedewerkers u ondersteunen bij het zelfstandig blijven wonen.

Voorwaarden voor inschrijving

De huurwoningen in Zeewinde zijn bestemd voor 55+ers, een zorgindicatie is niet nodig. 
De huren vallen in de vrije sector. Dit betekent dat u een belastbaar inkomen van minimaal € 50.000 per jaar nodig heeft, of aantoonbaar eigen vermogen (bijvoorbeeld uit de verkoop van een woning en/of spaargeld).

Wachttijden

Zeewinde is in 2019 opgeleverd, jaarlijks komen er enkele woningen vrij. Het is lastig een inschatting van de wachttijd te maken maar voor de grotere woningen moet u rekening houden met een wachtlijst van een paar jaar. 

Huur- en servicekosten

De woningen van Zeewinde vallen in de vrije sector. Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk. De huren verschillen per woningtype. De kale huur van een tweekamerwoning begint bij € 1110,- (januari 2024). De grootste woningen hebben een huur van rond de € 1785,- per maand.

Het voorschot energie- en servicekosten bedraagt gemiddeld € 400,- (januari 2024).

Het huren van een parkeerplaats kost maandelijks € 150,-. 

Wilt u zich inschrijven?

Dan kunt u zich hier inschrijven.

Op het moment dat wij u een woning aanbieden, vragen wij om een inkomensverklaring van de belastingdienst. Voldoet u niet aan de voorwaarden, dan kunnen wij helaas geen woning aan u verhuren.

Kijkje nemen?

In deze virtuele tour kunt u alvast een kijkje nemen op deze locatie. U kunt navigeren door op de pijltjes te klikken, maar u kunt het beeld ook zelf met uw muis slepen. Als u de site vanaf uw telefoon of tablet bekijkt, kunt u ook met uw vingers het beeld verplaatsen.

Informatie voor huurders

Huurt u een appartement in Zeewinde en heeft u vragen of een klacht? Ga dan naar onze pagina met informatie over Huren bij Respect.

Vragen over huren bij Zeewinde?

Heeft u vragen, neem dan contact op met onze Servicedesk via (070) 306 9101 of stuur een email naar woonconsulent@respectzorg.nl.

Meer weten over wonen met zorg in Zeewinde?

Wilt u meer weten over de zorgappartementen in Zeewinde? Klik dan hier.

U kunt natuurlijk ook contact met ons servicebureau opnemen via (070) 306 91 70 of via servicebureau@respectzorg.nl

Huren in Zeewinde
Zeewinde entree
Zeewinde brasserie

Deel deze pagina