Corona

Advies- en behandelcentrum

Niet alleen voor wonen, verzorging en verpleging kunt u terecht bij Respect, ook voor specialistische behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons expertise behandelcentrum bestaat uit ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers en specialisten ouderengeneeskunde. Het team is gericht op (kwetsbare) ouderen en gespecialiseerd in de problematiek die ouder worden met zich mee kan brengen. Daarnaast richten onze behandelaars zich op cliënten met neurologische aandoeningen.

Advies-behandeldienst

Ons behandelcentrum is er voor iedereen

Wilt u graag gebruik maken van onze behandeldiensten? Wij zijn er voor u! U heeft alleen een doorverwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

De behandelingen verlenen wij in een laagdrempelige omgeving, op onze locaties of bij u thuis indien nodig. De lijnen tussen onze afdelingen zijn kort. Dat geeft u het voordeel van een persoonlijke benadering van uw behandelaar, gecombineerd met de kracht van een multidisciplinair team.

De nauwe samenwerking tussen de verschillende behandelaren binnen ons expertisecentrum biedt voordelen: de behandelaren houden elkaar met uw instemming goed op de hoogte zodat behandelingen en adviezen op elkaar aansluiten, wachttijden zijn korter en u hoeft minder te reizen.

Behandeldiensten als u bij ons woont

Woont u bij ons en heeft u een indicatie? Dan kunt u ook gebruik maken van onze advies- en behandeldiensten. Welke diensten voor u van toepassing zijn, hangt af van de indicatie en het afgesproken zorgplan.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan een van de diensten advies-en behandeldienst? Dan kunt u contact opnemen met ons servicebureau of bekijk hier informatie over aanvragen en tarieven.

Deel deze pagina