Nieuws

Verzorgingshuis

Voor begeleiding en intensieve zorg bent u bij ons verzorgingshuis in Den Haag aan het goede adres. De medewerkers van Respect begeleiden u vanuit hun deskundigheid en toewijding in een van onze verzorgingshuizen. Samen met onze medewerkers kijken we vanuit uw kracht: wat kunt en wilt u nog zelf en waar kunnen wij u in ondersteunen? Op deze manier bieden wij voor elke persoonlijke situatie de juiste zorg. Wij begrijpen dat u zelf niet alles meer kunt doen en daardoor wat extra hulp nodig heeft. 

Een verzorgingshuis of verpleeghuis

Iedereen is anders, daarom bieden wij zorg aan voor iedere persoonlijke situatie. U bent nog niet toe aan verpleeghuiszorg, maar heeft hier en daar wat extra ondersteuning en hulp nodig. Vroeger stond een verzorgingshuis ook wel bekend als bejaardentehuis. Echter is een bejaardentehuis in de jaren 90 afgeschaft en werd er een onderscheid gemaakt in verzorgingshuis en verpleeghuis. In een verpleeghuis kunt u terecht voor meer permanente zorg. In ons verzorgingshuis krijgt u hulp bij persoonlijke verzorging, het huishouden, maaltijden en daarnaast bieden wij verschillende activiteiten aan.

Betrokkenheid en contact

Wij vinden het belangrijk dat er niet enkel contact is tussen u en de medewerkers, maar ook contact tussen de familie en de medewerkers. U ziet de medewerkers dagelijks en daarom stemmen wij graag de mogelijkheden en wensen met elkaar af in samenspraak met u, de familie en andere naasten. We streven ernaar om u echt een thuisgevoel te geven. Elk verzorgingshuis heeft een eigen karakter en sfeer. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt in het huis waar u gaat wonen. Afhankelijk van uw zorgvraag, kiezen we samen voor de beste oplossing. Ons verzorgingshuis Het Uiterjoon biedt verzorgingshuiszorg aan voor ouderen met en zonder zorgindicatie. Wilt u meer weten over ons verzorgingshuis? Neem dan contact op met ons servicebureau.

Verpleeghuis

Deel deze pagina