Nieuws

Nachtzorg

Nachtzorg_2

Als u ervoor kiest om uw laatste levensdagen thuis in uw eigen vertrouwde omgeving door te brengen, dan is ons team van deskundige thuiszorgmedewerkers er voor u, en uw naasten, ook 's nachts.

24-uurszorg

Respect biedt 24 uur per dag palliatieve zorg bij u thuis. Bij nachtzorg komt de wijkverpleging tussen 23 uur 's avonds en 7 uur 's ochtends. Zo krijgen uw naasten de mogelijkheid om te slapen.

Ontzorgen en steunen

Onze verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in palliatieve (nacht)zorg en begeleiden ook uw naasten. Ook met praktische zaken kunnen zij u ontlasten, bijvoorbeeld door het aanspreekpunt te zijn voor andere zorgverleners zoals de huisarts.

We kunnen onder meer helpen met:

 • medicatietoediening
 • comfortzorg, zoals wisselligging en mondzorg
 • persoonlijke en medische zorg

Het spreekt vanzelf dat wij uw persoonlijke wensen, rituelen en geloofsovertuigingen respecteren. We zijn er om u te ondersteunen zodat u uw laatste dagen zo comfortabel mogelijk kunt doorbrengen. 

Samenwerking met andere zorgverleners

Wij werken nauw samen met ziekenhuizen, specialistische zorgverleners, en huisartsen in de regio. Uw huisarts blijft altijd het beleid voeren. 

Voorwaarden | Voor wie?

Nachtzorg is beschikbaar voor iedereen die ouder is dan 18 en in de laatste levensfase verkeert. Deze palliatieve zorg moet door de huisarts worden aangevraagd, uw huisarts is en blijft ook beleidvoerder.

Respect biedt noodzakelijke nachtzorg, vooropgesteld dat daarvoor goedkeuring is van, en voldaan wordt aan de voorwaarden van zorgverzekeraars. Ons servicebureau kan u meer vertellen over de voorwaarden en mogelijkheden. U kunt hen bereiken via 070-3069170 of servicebureau@respectzorg.nl.

 • Wijkverpleging

  Wijkverpleging

  Lees hier meer over (andere) wijkverplegingsdiensten van Respect.
 • Thumbnail

  Meer informatie

  Neemt u contact op met ons servicebureau voor informatie over het aanvragen van nachtzorg.