Nieuws

Wonen en zorg voor mensen met dementie

Heeft u of uw naaste de diagnose dementie gekregen met indicatie VV5 (zonder BOPZ)? Of is er sprake van een aandoening die verwant is aan dementie? En is het niet langer mogelijk om zelfstandig thuis te kunnen wonen?

Dan kunt u bij Respect terecht voor veilige woonvormen waar u of uw naaste deskundige zorg krijgt in een huiselijke omgeving.

Het Uiterjoon bevindt zich aan de Scheveningse haven en boulevard. Er is een uitgebreid activiteitenprogramma, van strandwandelingen tot spelletjes op de BrainTrainer (een grote tablet met touchscreen), en van sjoelen tot een bezoek aan de boerderij of gewoon een gezellig praatje.

Bosch en Duin ligt tussen Scheveningen en Den Haag, tegenover het bos. Dit woonzorgcentrum heeft een warme huiselijke sfeer, een prachtige binnentuin en dakterrassen. De gezellige Frederik Hendriklaan en Keizerstraat zijn dicht in de buurt.

Zeewinde ligt aan de rand van het Belgisch Park, tussen het Westbroekpark en de Nieuwe Scheveningse Bosjes. Ook deze locatie is dichtbij de kust. In Zeewinde woont u in een kleinschalige en prettige woonvoorziening verspreid over twee etages. Op elke etage zijn twee gedeelde huiskamers waar overdag leuke activiteiten worden georganiseerd. 

Voor Respect is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid. Daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners. Elke dag koken medewerkers en bewoners samen verse maaltijden en er worden veel activiteiten georganiseerd. De behoefte van elke individuele bewoner staat bij ons voorop!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over wonen voor mensen met dementie, dan kunt u contact opnemen met ons servicebureau.

Wilt u meer weten over de tarieven van onze woningen en zorg? Lees dan hier verder

 

Dementie

Deel deze pagina