Nieuws

Wonen en zorg voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen

Heeft u een chronische lichamelijke aandoening waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Respect kunt u prettig wonen en de zorg ontvangen die u nodig heeft.

Het Uiterjoon bevindt zich aan de Scheveningse haven en boulevard. Er is een uitgebreid activiteitenprogramma, van strandwandelingen tot spelletjes op de BrainTrainer (een grote tablet met touchscreen) en van sjoelen tot een bezoek aan de boerderij of gewoon een gezellig praatje.

Bosch en Duin ligt tussen Scheveningen en Den Haag, tegenover het bos. Dit woonzorgcentrum heeft een warme huiselijke sfeer, een prachtige binnentuin en terrassen. De gezellige Frederik Hendriklaan en Keizerstraat zijn dicht in de buurt.

Quintus is gelegen in een parkachtige omgeving. Het is een locatie met veel licht en ruimte, wat zorgt voor een fijne en veilige sfeer. 

Voor Respect is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen van de bewoners. Uw behoeften staan bij ons centraal!

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om bij ons te wonen, dan kunt u contact opnemen met ons Servicebureau.

Wilt u meer weten over de tarieven van onze woningen en zorg? Lees dan hier verder.

Ouderengeneeskunde

Deel deze pagina