Nieuws

Zorgservicewoningen

Wanneer u zelfstandig woont kunt u niet alleen terecht in onze aanleunwoningen, maar ook in de zorgserviceflats van woonzorgcentrum Uiterjoon. U kunt deelnemen aan de activiteiten en gebruik maken van de servicevoorzieningen en de zorg van het woonzorgcentrum. Deze woningen worden verhuurd in de vrije sector en zijn bestemd voor 55-plussers. Heeft u in de toekomst aanvullende hulp nodig om uzelf of uw partner te verzorgen, dan kunt u gebruikmaken van de thuiszorg vanuit het woon-zorgcentrum.

De woningen beschikken allemaal over een aansluiting op het alarmeringssysteem. Vanuit het woonzorgcentrum wordt ingegaan op een alarmering waarbij wordt beoordeeld of en welke zorg ingezet moet worden. Bewoners kunnen gebruik maken van het servicepakket. Dat omvat alle faciliteiten van het woonzorgcentrum zoals huisartsenspreekuur, fysiotherapie, pedicure, kapsalon, winkel, ontspanningsbijeenkomsten, uitstapjes, zangmiddagen en weeksluitingen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de zorgservicewoningen bij Uiterjoon, dan kunt u contact opnemen met ons klantbureau. Wilt u meer weten over de tarieven van onze woningen en zorg? Lees dan hier verder

Aanleunwoningen

Deel deze pagina