Nieuws

Betrouwbare zorg aan huis

11-04-2024

Zelfstandig thuis blijven wonen brengt voor ouderen soms uitdagende situaties met zich mee. Respect biedt deskundige zorg en professionele behandelingen voor mensen die thuis wonen. De zorgprofessionals van Respect zijn specifiek opgeleid voor de ondersteuning, verpleegkundige zorg en behandeling van thuiswonende ouderen.

Verpleging en verzorging in uw eigen omgeving

Als u op een gegeven moment behoefte heeft aan zorg in uw eigen omgeving, kan verzorging of verpleging aan huis een goede oplossing zijn. Bijvoorbeeld als u hulp nodig heeft met het innemen van medicijnen, bij het aankleden, douchen, wondzorg en andere verpleegkundige handelingen. Het team van Respect bestaat uit deskundige verpleegkundigen en verzorgenden, die samen met u een zorgplan opstellen op basis van uw wensen.

De wijkverpleging van Respect wordt gewaardeerd met een 8,7 voor deskundigheid en een 9 voor aandacht voor de cliënt*.

Casemanagement Dementie voor deskundige begeleiding en ondersteuning op maat

De casemanager dementie speelt een belangrijke rol in de coördinatie, zorg en begeleiding voor mensen met dementie en hun naasten. Een vaste casemanager coördineert de communicatie tussen artsen, andere zorgverleners en naasten om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen goed geïnformeerd zijn. Bij Respect staat de casemanager klaar om te helpen, waardoor de druk op de naasten wordt verminderd en er helderheid wordt geboden in het proces dat speelt bij mensen met dementie.

De casemanager dementie van Respect wordt gewaardeerd met een 8,5 voor deskundigheid en een 8,7 voor aandacht voor de cliënt*.

Laagdrempelige behandeling voor thuiswonende ouderen

Ouder worden kan gepaard gaan met specifieke aandacht voor de gezondheid. Binnen Respect staat een deskundig team klaar van Specialisten Ouderengeneeskunde, diëtisten, logopedisten (ook bij halfzijdige aangezichtsverlamming) en fysiotherapeuten die zich richten op de zorg voor ouderen. De behandelingen worden uitgevoerd in een vriendelijke en toegankelijke omgeving, of het nu op een van onze locaties in de buurt is of bij u thuis.

Ons behandelteam krijgt een 9,4 voor de duidelijke uitleg en informatie die zij geven en maar liefst een 8,8 voor de effectiviteit van de behandelingen*.

Meer weten over het zorgaanbod thuis?

Voor meer informatie over ons zorgaanbod thuis kunt u contact opnemen met het servicebureau van Respect via 070 - 306 9170 of servicebureau@respectzorg.nl.

Zorg aan huis

*Het cliëntenonderzoek PREM (Patient Reported Experience Measure) is uitgevoerd door onderzoeksbureau Facit in de maanden november 2023 t/m januari 2024 onder cliënten van Respect.

Deel deze pagina