Nieuws

Martina Zuurmond ontvangt Henk Boogaartbokaal!

02-06-2022

Op woensdag 18 mei jl. ontving onze collega Martina Zuurmond de Henk Boogaart wisselbokaal die jaarlijks wordt uitgereikt door het Geriatrisch Netwerk Scheveningen aan zorgverleners die zich hebben onderscheiden binnen het netwerk.

Martina werkt al bijna 14 jaar voor Respect als coördinator ketenzorg. Ze wordt door Respect als praktijkondersteuner gedetacheerd aan verschillende huisartsenpraktijken en zet zich al jarenlang in op het gebied van ouderenzorg.
Het contact met ouderen geeft haar de grootste voldoening in het werk, vertelt ze, en ook dat je door kleine dingen te veranderen veel kunt betekenen voor ouderen. “Wat voor ons kleine succesjes zijn, is voor ouderen enorm waardevol”.

Martina ontving de Henk Boogaartbokaal als blijk van waardering voor haar tomeloze inzet voor ouderen in Scheveningen en voor haar belangrijke bijdrage in het verbeteren van de samenwerking tussen verschillende zorgverleners in de wijk. Zelf zegt ze: “ik kan het wel relativeren, al ben ik natuurlijk wel blij met deze waardering voor mijn werk. Ik heb me de afgelopen 13 jaar keihard ingezet voor ouderenzorg in Scheveningen en ga er zeker mee door. Mijn droom voor de toekomst is dat we als zorgverleners nog beter en efficiënter gaan samenwerken. Daarmee kunnen we voor onze ouderen veel winst behalen”.
 

Wij zijn natuurlijk erg trots op onze collega en feliciteren Martina van harte met deze bokaal!

Deel deze pagina