Nieuws

Planning vaccinatie verpleeghuiscliënten Respect

23-02-2021

Eind januari is een start gemaakt met het vaccineren van cliënten in de ouderenzorg en de gehandicaptenzorg. De eerste vaccinatieronde van de verpleeghuiscliënten van Respect is goed verlopen. De tweede vaccinatieronde vindt eind februari plaats.

De bewoners van Bosch & Duin en een deel van Het Uiterjoon zijn als eerst aan de beurt voor de tweede vaccinatie, op woensdag 24 februari 2021. Bij Het Uiterjoon betreft dit de verpleeghuiscliënten die onder de Specialist Ouderengeneeskunde vallen. De bewoners die hier niet onder vallen, ontvangen in een later stadium een uitnodiging via de huisarts. De bewoners van Quintus zijn daarna aan de beurt, zij zullen op donderdag 25 februari de tweede prik ontvangen. De bewoners van Zeewinde en een deel van Het Uiterjoon worden op vrijdag 26 februari voor de tweede keer gevaccineerd.

Alle verpleeghuiscliënten of diens wettelijk vertegenwoordiger hebben een informatiebrief met toestemmingsformulier en uitleg over het vaccin ontvangen. De vaccinatie is vrijwillig en wordt alleen gegeven aan de cliënten waarvan het toestemmingsformulier is ingeleverd.

Deel deze pagina