Nieuws

Renovatie: de werkzaamheden

De planning
De renovatie duurt naar verwachting tot halverwege 2023. Vanaf dat moment kunnen de bewoners die nu (tijdelijk) elders wonen, weer terugverhuizen naar Het nieuwe Uiterjoon als zij dat willen. En uiteraard zijn er dan ook weer nieuwe bewoners welkom.

Werktijden
De werktijden zijn maandag t/m vrijdag tussen 7.00 uur en 16.00 uur. Incidenteel kan er worden doorgewerkt tot 19.00 uur.

Informatiebijeenkomst
Op dinsdag 1 februari 2022 was er een digitale informatiebijeenkomst voor de omgeving. Deze bijeenkomst ging over de bouwwerkzaamheden en de presentatie ervan kunt u via deze pagina inzien. Over het ontwerp van Het nieuwe Uiterjoon volgt later meer informatie.

Contact
De werkzaamheden worden uitgevoerd door Weboma. Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen aan de uitvoerder van Weboma, Peter de Brabander, of de assistent-uitvoerder, Desny Wijsbroek. Zij zijn bereikbaar via mailadres hetuiterjoon@weboma.nl of via telefoonnummer 0174-225600.

ACTUELE STAND VAN ZAKEN RENOVATIE

22-12-2022: Rondleiding achter de bouwhekken
De renovatie van Het nieuwe Uiterjoon is deels buiten zichtbaar, deels ook niet. Daarom nemen we u mee achter de bouwhekken. De projectleider van aannemer Weboma leidt u graag rond. Klik hier voor het filmpje.

25-03-2022: Afvoer vuil
Eind januari is Weboma gestart met de sloop van de binnenzijde van Het Uiterjoon. Voor die tijd is er ook asbest gesaneerd. Door de twee flinke stormen kon het vuil niet direct met een kraan afgevoerd worden dus dat is gedaan zodra het weer weer wat beter was.

10-02-2022: Nieuwe plek brievenbus 
De brievenbus van PostNL is verplaatst van de stoep voor de entree van locatie Het Uiterjoon naar de overkant van de straat. 

07-02-2022: Oefeningen brandweer
Misschien is het u opgevallen? Er stonden vandaag twee brandweerwagens voor de locatie en er waren veel brandweerlieden op de been. Dit betrof een oefening. Op verschillende momenten tijdens de renovatie zal de brandweer zo'n oefening doen in en rondom het gebouw. 

01-02-2022: Start interne sloopwerk
Vanaf 1 februari 2022 wordt een deel van het trottoir en de parkeervakken aan de voorzijde van het pand afgezet met bouwhekken. Dan begint het interne sloopwerk. De bouwplaats aan de voorzijde wordt gebruikt om het sloopmateriaal te verzamelen en dit wordt geregeld afgevoerd. In dit filmpje ziet u de sloopwerkzaamheden op de 8e etage. 

24-01-2022: Start asbestwerkzaamheden 
Op dit moment wordt er asbest uit het gebouw verwijderd. Er wordt alleen in het gebouw zelf gewerkt, daardoor zal de overlast voor de buurt zeer beperkt zijn. 
De AED wordt verplaatst naar een andere plek in de wijk. We laten zo spoedig mogelijk weten waarheen.
 

 • Sloopwerkzaamheden, foto 1

  Stand van zaken eind februari 2022- foto sloopwerkzaamheden

 • Sloopwerkzaamheden, foto 2

  Stand van zaken eind februari 2022- foto 2 sloopwerkzaamheden

 • Sloopwerkzaamheden, foto 3

  Stand van zaken eind februari 2022- foto 3 sloopwerkzaamheden

 • Sloopwerkzaamheden, foto 4

  Stand van zaken eind februari 2022- foto 4 sloopwerkzaamheden