Nieuws

Tijdelijke huisvesting

De Gebouwen 1 en 2 worden gerenoveerd in onbewoonde staat. Tijdens de renovatie wonen de bewoners daarom in tijdelijke huisvesting. Dit voorkomt dat de bewoners lange tijd grote overlast zou ervaren (geluid, stof etc.). De bewoners van Het Uiterjoon verhuizen naar Het Novotel aan de Johan de Wittlaan. De bewoners met een PG-indicatie van Het Anker verhuizen naar De Eshoeve, een locatie van HWW zorg, waar Respect een etage huurt.

De Eshoeve
Het adres van De Eshoeve is Doorniksestraat 150, 2587 AZ Den Haag. 

Het Novotel
Het adres van Het Novotel is Johan de Wittlaan 42-44, 2517 JR Den Haag. 

Bereikbaarheid
Het Novotel ligt op enkele minuten lopen van Park Zorgvliet en de Scheveningse Bosjes. Het is 10 minuten lopen naar de winkels aan de Frederik Hendriklaan. Vanuit de omgeving van het Uiterjoon is het 8-10 minuten fietsen naar het Novotel. Het Novotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer:

OV Novotel

Halte World Forum: Tram 1 en Bus 2
Halte Statenplein: Tram 16, Bus 21 en Bus 28
Halte Kunstmuseum/Museon: Tram 16, Bus 21 en Bus 24

Met de auto is het makkelijk aanrijden naar de Johan de Wittlaan 42. U kunt gebruik maken van de parkeergarage onder het World Forum/Novotel, dit is Parking A. De kosten bedragen € 4,- per uur, ook zijn er voordeel kaarten beschikbaar zoals een evenementenkaart (parkeerduur 5-12 uur) a € 17,50 en een dagkaart (parkeerduur 13.00-24.00 uur) á € 27,50.

U kunt ook op straat parkeren in de omliggende straten. Het Novotel zelf ligt in Parkeergebied 14 Geuzen- en Statenkwartier/Duinoord. Hier is het betaald parkeren dagelijks van 13.00-24.00 uur á €2,- per uur.

Aan de overzijde van de Johan de Wittlaan, naast het Catshuis, is Parkeergebied 08 Archipel/Zorgvliet. Hier is het betaald parkeren van maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur á € 2,- per uur.

Zie kaart met de twee Parkeergebieden:

Parkeren en tramhaltes Novotel

Hoe zien de kamers er in Het Novotel uit?
De kamers zijn gemiddeld 25 m2 groot. De kamers hebben ruim voldoende daglicht. Een aantal zaken zijn al standaard aanwezig in de kamer. Sommige zaken niet toegestaan wegens brandgevaar.

Welke voorzieningen zijn er in Het Novotel?

  • Respect huurt enkele volledige etages af waar alleen de bewoners en medewerkers van Respect verblijven. 
  • Bewoners en bezoekers worden ontvangen door iemand van Respect, dus niet via de hotelreceptie.
  • U kunt gebruik maken van de hotelbar (tegen betaling). 

Wat is mijn postadres?
De post voor bewoners van Het Uiterjoon zal worden afgeleverd bij de locatie Bosch & Duin en van daaruit worden bezorgd op de afdeling in het Novotel of per post worden doorgestuurd naar uw zaakwaarnemer.

Impressie kamer in het Novotel
Onderstaande foto van de hotelkamer geeft alvast een indruk van de beschikbare ruimte.

Impressie hotelkamer Novotel