Nieuws

Werken in de Thuiszorg

Wil jij aan de slag in de Thuiszorg? Respect verleent zorg in Scheveningen en Den Haag. Dit doen wij in Duindorp, het Renbaankwartier, Scheveningendorp, Belgisch Park en Benoordenhout. De zorgteams bestaan uit Regieverpleegkundigen, Verpleegkundigen, Verzorgenden IG en Helpenden Plus.

Wij hebben verschillende leuke uitdagingen open staan. Klik op de vacature om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn. Wij vinden het in ieder geval belangrijk om te kijken naar de wensen die jij hebt. Bij Respect is er echt iets te kiezen!

Klik dan hier voor de openstaande vacatures:

Respect heeft ongeveer 800 medewerkers en 200 vrijwilligers. Onze medewerkers roemen het professionele klimaat, de kleine, hechte teams, de ruimte voor eigen initiatief en – jawel – het respect voor bewoners, cliënten en elkaar. Samen werken we aan de beste zorg achter de duinen. Wil jij ons hierbij helpen?

Heb je onze vacatures bekeken, maar zit er geen passende functie voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie naar Recruitment via recruitment@respectzorg.nl of bel naar 06-51322942.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Deel deze pagina