Nieuws

Flexbureau

Flexibel werken in de ouderenzorg

Ben jij (bijna) gediplomeerd in de zorg en werk je graag flexibel? Dan kun je als helpende (plus), verzorgende ig of verpleegkundige ook via ons Flexbureau aan de slag. Als flexmedewerker bepaal je zelf je werktijden en de locatie waar je wilt werken! Ideaal als je bijvoorbeeld het liefst binnen de schooltijden van je kinderen werkt. Bij Respect werk je mee aan de beste zorg achter de duinen! 

Er zijn verschillende motivaties om ervoor te kiezen om als flexmedewerker aan de slag te gaan. De meeste flexmedewerkers geven aan dat zij aan de ene behoefte hebben aan vastigheid, aan de andere kant het fijn vinden om bepaalde vrijheden te hebben. 'Ik kan als zorgmedewerker in de flex zelf bepalen waar ik werk, hoeveel ik werk en met wie ik werk', wordt vaak gezegd. 

Als flexmedewerker heb je dus zelf de regie in handen. Via een app plan je snel en eenvoudig zelf je diensten in. Je geeft aan waar en wanneer je kunt werken. Bevalt het je bij een bepaald team of locatie heel goed? Via het Flexbureau heb je ook de mogelijkheid om door te stromen naar een vaste afdeling. 

Aan de slag via het Flexbureau

Wij hebben verschillende functies openstaan bij ons Flexbureau:

  • Ben jij VIG'er en wil je bij ons aan de slag? Klik dan hier voor de vacature van Verzorgende IG.
  • Ben je Helpende of Helpende Plus? Klik dan hier voor de vacature van Helpende of Helpende Plus. 
  • Of wil jij als verpleegkundige aan de slag voor het Flexbureau? Klik dan hier voor de vacature van Verpleegkundige.

Heb je onze vacatures bekeken, maar zit er geen passende functie voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie naar Recruitment via recruitment@respectzorg.nl of bel naar  06-51322942.

Bianca Moutlon, flexmedewerker

Lees hier het verhaal van flexmedewerker Bianca Moulton

Bianca vertelt waarom flexmedewerker zijn voor haar de ideaal is!

Deel deze pagina