Nieuws

Personenalarmering

U wilt graag veilig thuis wonen, op een verantwoorde manier. Respect is in uw buurt een vertrouwde partner bij het ondersteunen van uw zelfstandigheid. 

‘Alarmering’: een veilig gevoel thuis

We staan er niet graag bij stil, maar de meeste ongelukken gebeuren helaas in en rond ons huis. Wanneer u zelfstandig woont, maar zich niet meer veilig voelt door gezondheidsproblemen, kan personenalarmering een oplossing zijn. Wilt u het risico dat u (te) lang op de grond blijft liggen na een val verkleinen? Sluit dan een abonnement voor personenalarmering af. Bij een noodgeval kunt u dan snel hulp inschakelen. 
 

Hoe werkt Personenalarmering?

U ontvangt thuis een kastje en een hals- of polshanger met alarmknop. Het kastje wordt aangesloten op uw telefoonlijn en kan op die manier contact maken met onze alarmcentrale. 

De hals- of polshanger kunt u altijd en overal in huis dragen en gebruiken. Zelfs onder de douche, want de hals- en polshanger zijn waterdicht. Met de alarmknop op de hanger kunt u altijd verbinding maken met onze alarmcentrale. Wij streven ernaar dat uiterlijk binnen 30 minuten een zorgmedewerker van het Respect alarmteam bij u thuis is. 
 

24 uur per dag, 7 dagen per week is er hulp beschikbaar 

Bij een alarmeringsabonnement is er in geval van nood 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp bereikbaar. Met de alarmknop om uw pols of hals, kunt u contact maken met onze alarmcentrale. Indien nodig, sturen wij meteen hulp. Met het alarmeringsabonnement van Respect bent u verzekerd van hulp in noodsituaties in uw huis, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Op deze manier zijn beroepskrachten altijd dichtbij u thuis. Een veilig gevoel. 
 

Tarieven en algemene voorwaarden Personenalarmering 

Op de tarievenlijst Personenalarmering vindt u alle kosten die horen bij het abonnement Personenalarmering. De bedragen zijn inclusief BTW en worden jaarlijks geïndexeerd.

Bij dit abonnement zijn de voorwaarden Personenalarmering van toepassing. 
 

Vergoeding zorgverzekering

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de alarmering meestal geheel of grotendeels. Raadpleeg daarom uw verzekeringspolis of neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie. 
 

Meer informatie of een abonnement afsluiten? 

Bel ons op 070 - 306 91 70 of stuur een e-mail via servicebureau@respectzorg.nl. U kunt ook een informatiepakket bij ons aanvragen. 
 

Personenalarmering

Deel deze pagina