Nieuws

Respect zoekt verzorgenden, verpleegkundigen en helpenden (plus)

Wil jij van grote waarde zijn voor mensen? Werken in een vakgebied dat volop in ontwikkeling is? Kortom, wil jij meewerken aan de beste zorg achter de duinen? Bekijk dan de vacatures die we hebben voor Verzorgende, Verpleegkundige en Helpende en lees meer over werken bij Respect. Of neem direct vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

 • Vacature Verzorgende IG

  Heb jij minimaal het diploma Verzorgende IG (niveau 3)? Bekijk dan onze vacature!
 • Vacature Helpende Plus

  Wil jij aan de slag als Helpende Plus bij een fijne werkgever? Wij kijken qua uren, tijden en locatie wat het beste bij jou past. 
 • Vacature Verpleegkundige (niveau 4)

  Je bent verpleegkundige en hebt een hart voor de ouderenzorg. Respect heeft diverse locaties waar jij aan de slag kunt.

Werken op de afdeling van je keuze
We hebben niet alleen veel respect voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Daarom zoeken wij met jou naar de meest passende werkplek. Werk je graag in de thuiszorg? Dat kan. Ga je liever aan de slag met dementiecliënten, dan maken wij dat mogelijk en kun je aan de slag op een van onze PG-afdelingen. En weet je nog niet waar je het best tot je recht komt? Misschien is dat op ons Hospice Scheveningen, op Revalidatie, op Somatiek, de Dagbesteding of op onze NAH-afdeling. Wij helpen je om jouw ideale plek te ontdekken.

Een gezonde werk-privébalans
Waar mogelijk stemmen we je werktijden af op jouw wensen. Vind je twee dagen in de week werken wel genoeg? Werk je het liefst overdag of juist liever in de nacht? Wij doen ons best om dat te regelen. Of wil je juist graag meer uren maken? Ook dat is mogelijk. Bij Respect kun je aangeven op welke dagen en tijden jij het liefst werkt. Misschien vind je het fijn om als zorgmedewerker flexibele diensten te hebben of weekenddiensten. Of werk je het liefst onder schooltijd, omdat je kinderen hebt die nog naar school gaan. We zijn ons er bewust van dat een gezonde werk-privébalans belangrijk is. Daarom werken we er hard aan om dit iedere dag nog beter te maken. 

Intra- of extramuraal
Als verzorgende of verpleegkundige kun je werken in de thuiszorg (extramuraal) of op een van onze locaties (intramuraal). Voor een diverse groep ouderen of met een specifieke groep (jongere) bewoners, zoals NAH-cliënten. Maar waar je ook voor kiest: jouw werk heeft betekenis.  

Korte lijnen
Respect is een middelgrote organisatie. Groot genoeg om veel specialisten in eigen huis te hebben. En zo klein dat je zowat iedereen kent. De lijntjes zijn kort. Nieuwe initiatieven kunnen snel worden doorgevoerd. 

Goede ondersteuning
We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Fysiek, bijvoorbeeld met de nieuwste tilliften, én administratief. Zo kijken we als organisatie continu naar hoe we jou als zorgverlener kunnen ontlasten met de administratieve werkzaamheden. Daardoor werk je gezonder en ben je minder tijd kwijt aan bijzaken. Zo kun je al je energie stoppen in betere zorg.

Blijven leren
De ouderenzorg is een vakgebied waar veel gebeurt. Geen dag is hetzelfde en je leert elke dag. We bieden je veel kansen om je kennis en vakmanschap te verbreden en te verdiepen. Van interne cursussen tot complete opleidingen. 

We nemen je serieus
Wij geloven dat verandering van onderop moet komen. Niet opgelegd van bovenaf. Dus mag iedereen meedenken over hoe onze zorg nog beter kan. Of je nu behandelaar, verpleegkundige of helpende bent. Jouw mening doet ertoe.

We blijven vernieuwen
We zijn een lerende organisatie. Altijd op zoek naar hoe het beter kan. De afgelopen jaren voerden we heel wat vernieuwingen door. Van een elektronische toedienlijst tot slimmere looproutes en domotica. En we blijven vernieuwen.

Flexbureau
Zit je liever niet vast aan één afdeling? Vind je het leuk om veel verschillende mensen te leren kennen? Of wil je graag zelf je uren indelen? Kies dan voor onze flexbureau. Je werkt dan op verschillende afdelingen. Je bepaalt zelf hoeveel uur je wilt werken en wanneer. Doordat je meer ziet, doe je een schat aan ervaring op. Lees meer over de mogelijkheden.

Kom gewoon eens praten!
Benieuwd welke Respect-afdeling jou op het lijf is geschreven? Kom dan gewoon eens een kijkje nemen. We laten je graag onze locaties zien. Een dagje meelopen? Ook dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken

 • Thumbnail

  “De thuiszorg vraagt meer dan veel mensen denken.”

  Lees het verhaal van verpleegkundige Cynthia Bakker