Nieuws

Bejaardentehuis

Sinds de jaren 90 is het bejaardentehuis afgeschaft. Vaak waren er vele verschillende cliënten aanwezig met een andere zorgvraag. Een bejaardentehuis is tegenwoordig onderverdeeld in een verzorgingshuis en verpleeghuis. Deze huizen zijn veel moderner en daarnaast prettiger om in te verblijven. Niet iedereen is hiervan op de hoogte, wij laten daarom graag zien welke zorgmogelijkheid Respect aanbiedt. 

Zelfstandig blijven

Onze missie is dat u zo lang mogelijk op uw eigen manier kunt leven, met wat ondersteuning van ons. Respect biedt een breed pakket diensten en zorg aan. Het ouderwetse bejaardentehuis heeft plaats gemaakt voor zorg gericht op uw persoonlijke situatie. Wellicht kunt u nog prima thuis blijven wonen maar heeft u enkel hulp nodig van onze thuiszorg. U behoudt uw zelfstandigheid  en wij helpen u waar nodig. Is thuis wonen inmiddels niet meer mogelijk? Dan hebben wij een verzorgingshuis waar u terecht kunt voor onder andere persoonlijke verzorging, hulp bij het huishouden en gezellige activiteiten met andere ouderen.

Passende zorg voor uw zorgbehoefte

Wij vinden het belangrijk dat u zolang mogelijk de regie over uw eigen leven kunt voeren. Daarom hoeft u niet langer te kiezen tussen uw zelfstandigheid en de zorg die u nodig heeft. Wij gaan samen met u en uw familie/naasten in gesprek om ervoor te zorgen dat u passende zorg krijgt. Geen stoffig, ouderwets bejaardentehuis, maar wel een huiselijk gevoel met passende zorg op één van onze locaties. Respect ondersteunt u om uzelf te blijven en te kunnen zijn. Naast de woon- en zorgfaciliteiten bieden wij voor uw welzijn ook dagbesteding, evenementen en activiteiten aan. Zo kunt u genieten van een bingo-, bridge- of bloemschikdag. 

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden bij Respect? Neem dan contact op met ons servicebureau.
 

Verpleeghuis

Deel deze pagina