Nieuws

Verpleeghuiszorg

Wordt het steeds moeilijker om het thuis te redden, zelfs met thuiszorg, aanvullende diensten aan huis en mantelzorg? Dan komt u in aanmerking voor verpleeghuiszorg. In een verpleeghuis van Respect woont u in een fijne, gezellige omgeving waar u de persoonlijke aandacht en zorg krijgt die u nodig heeft. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u zoveel mogelijk zelf kunt bepalen. U krijgt de zorg en begeleiding die bij uw persoonlijke situatie past. De medewerkers en vrijwilligers van Respect zijn er voor u zodat u kunt blijven genieten van het leven.

De zorg in een verpleeghuis

Wij verlenen verschillende vormen van zorg in onze verpleeghuizen in Den Haag en Scheveningen. Met onze hulp zorgen wij ervoor dat u zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren. Dit kan gaan om een permanent verblijf of tijdelijke opname. Wellicht moet u herstellen van een operatie, dan is een tijdelijke opname mogelijk. Daarnaast kunt u bij ons terecht bij ziekte of wanneer revalidatie niet meer mogelijk is. Onze medewerkers zijn 24 uur per dag in uw buurt en bieden de zorg die u nodig heeft in ons verpleeghuis in Den Haag. Wij gaan dan ook graag met u en uw naasten in gesprek om te kijken welke zorg u nodig heeft. Samen zorgen we ervoor dat u zich meer dan welkom voelt. Wij bieden verschillende faciliteiten aan waardoor u de kans krijgt om deel te nemen aan verschillende activiteiten binnen onze verpleeghuizen. Samen zorgen we ervoor dat uw verblijf binnen ons verpleeghuis aangenaam is, zodat u verlichting en verzachting ervaart. Op deze manier kunt u uw eigen leven voortzetten op de manier zoals u dat gewend was.

Uw ervaring met onze kwaliteit

Respect hoort graag van u en uw naasten hoe u onze zorg- en dienstverlening ervaart, om zo te blijven verbeteren. U kunt de infographic van de ervaring met de verpleeghuiszorg hier bekijken.

Een huiselijke en veilige omgeving

U krijgt de begeleiding of intensieve zorg die u nodig heeft in een huiselijke en veilige omgeving in ons verpleeghuis in Scheveningen of Den Haag. Wij bieden verpleeghuiszorg in Bosch en Duin en Zeewinde. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons servicebureau: 070-3069170

Individuele begeleiding

Deel deze pagina