Nieuws

Selectie en toewijzing

Als u interesse heeft in een huurappartement van Respect, dan kunt u zich inschrijven. Wij vragen u naar uw persoons- en contactgegevens en naar de gebouwen waar u interesse in heeft.

Ontvang bericht van beschikbare woning

Als er een woning leegkomt plaatsen we een advertentie op onze website. Alle kandidaten die in dit gebouw geïnteresseerd zijn krijgen een mail van ons, met een linkje naar de woningadvertentie. Enthousiast over de woning? Dan kunt u via de advertentie op de woning reageren. Is het niet de woning die u zoekt? Dan kunt u dit aangeven of niet op de woning reageren. Dit heeft geen gevolgen voor uw inschrijving.

Lijst met belangstellenden

Respect krijgt een lijst van alle belangstellenden voor de woning en zal de woning aanbieden aan de meest passende kandidaat. Daarbij houden we rekening met de inschrijfduur en de gestelde leeftijds- en inkomenseisen.

Voorrang

Respect werkt niet met urgentie, wél kennen we een regeling voor kandidaten met een partner op de zorgafdeling in hetzelfde gebouw. Voor hen wordt in de Zeewinde en Het nieuwe Uiterjoon voorrang verleend op een standaard tweekamerwoning. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat partners bij elkaar in de buurt kunnen blijven, ook als een van de twee opgenomen wordt.

Intern verhuizen

Woont u al bij Respect en wilt u intern verhuizen? Dan schrijft u zich opnieuw in als kandidaat en reageert op de door u gewenste woning.

Deel deze pagina