Nieuws

Respect locaties met huurwoningen

Respect heeft in Scheveningen enkele woongebouwen voor zelfstandig wonen. U woont hier geheel zelfstandig, maar met het comfort van een seniorenwoning.

Veilig Wonen

U woont met gelijkgestemden in een veilig gebouw. De comfortabele woningen zijn gelijkvloers en met een lift te bereiken. De woningen hebben allen een veilige badkamer en een eigen balkon. De entree is afgesloten en voorzien van een camera. Er is een videofoon aanwezig. Onze vaste huismeester kent het gebouw goed.

Elkaar ontmoeten

De gebouwen hebben een ontmoetingsruimte, waar u een aantal keer per week terecht kunt voor een kopje koffie en een praatje met uw buren. De bewonerscommissies organiseren activiteiten door en voor de huurders.

Zorg dichtbij

Onze thuiszorg heeft een kantoor in het gebouw. Handig voor als u (tijdelijk) hulp nodig heeft. U kunt gebruik maken van de diensten van ons Advies- en Behandelcentrum. Denk hierbij onder andere aan fysiotherapie, maatschappelijk werk of advies van de ergotherapeut. U kunt met veel vragen rondom uw gezondheid bij ons terecht.

Gebouwen met woningen

Klik op één van de onderstaande blokken om meer te weten te komen over de woongebouwen met huurwoningen. 

Deel deze pagina