Corona

Revalidatie gericht op herstel

Na een ziekenhuisopname, een beroerte of ongeluk kan het zijn dat u fysiek nog niet voldoende hersteld bent om weer zelfstandig te wonen. Bij Respect locatie Bosch en Duin kunt u in een fijne omgeving verblijven. U werkt hier actief aan uw herstel, zodat u weer zelfstandig thuis kunt wonen. Het behandelteam ondersteunt u hierbij.

De specialist ouderengeneeskunde stelt een behandelplan voor u op in samenwerking met de specialisten uit het behandelteam. Dit team bestaat onder andere uit een fysiotherapeut, revalidatiearts, ergotherapeut, diëtist, logopedist, psycholoog, maatschappelijk werker, een orthopedisch schoenmaker en een instrumentmaker. We stellen een persoonlijk programma voor u samen met de behandelingen die u nodig heeft.

De herstelgerichte zorg is mogelijk na verwijzing van uw specialist of huisarts. Afhankelijk van uw situatie en de beschikbaarheid van mantelzorgers, bepaalt CIZ of u opgenomen wordt.

Meer informatie?

Wilt u bij Respect werken aan uw herstel? Dan kunt u contact opnemen met ons Servicebureau of kijk hier voor informatie over aanvragen en tarieven

Revalidatie

Deel deze pagina